Henkilöstövuokraus

Henkilöstövuokraus – joustava ja riskitön tapa hallita työvoimaa

Henkilöstövuokraus on joustava tapa hallita yrityksesi henkilöstömäärää joko pidemmällä tai lyhyemmällä aikavälillä. Henkilöstön vuokraaminen auttaa yritystäsi pitämään toimintonsa optimoituna erilaisten sesonkivaihteluiden, sairauslomien, sijaisuuksien tai projektiluontoisten töiden aikana. Henkilöstövuokraus on yrityksellesi riskitön malli hallita työvoimaa tarpeen mukaan, jonka lisäksi sopimukseen perustuvien määräaikojen puitteissa voit halutessasi siirtää työntekijöitä suoraan omille kirjoillesi työtilanteesi mukaisesti. 

Henkilöstövuokrauksen mallilla toimiessa työntekijä ei ole työsuhteessa yritykseesi vaan meihin, Lisäpalveluun, joten vastaamme työsuhteen hallinnoimisesta sekä siihen liittyvistä työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista, kuten työterveydestä sekä lomien ja sairausajan palkkojen maksamisesta. 

Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää henkilöstövuokrauksesta!  

Miksi henkilöstövuokraus meiltä? 


 Reagointimme tilanteisiin on todella nopeaa. Saamme asiat etenemään asiakkaan toivomalla aikataululla. Meillä ei ole käytössä pitkiä aloitusprosesseja tai viritelmiä.

 Käytämme rekrytointiin kilpailijoitamme enemmän aikaa. Tämä siksi, koska pyrimme kaikin mahdollisin keinoin varmistamaan, että työntekijä soveltuu haettuun työtehtävään. Rekrytoinneissamme panostamme poikkeuksellisen paljon haastatteluvaiheeseen.

 Palvelutasomme on korkealla. Mitä ikinä asiakas tarvitsee henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin, autamme ja konsultoimme parhaamme mukaan, ja olemme aina tavoitettavissa. Tästä syystä asiakkaan ei tarvitse miettiä itsekseen asioita, jotka askarruttavat.

 Olemme kustannustehokas ratkaisu ja reagoimme pyyntöihin nopeasti.

 Henkilöstövuokrauksen hinnoittelu riippuu aina alan työehtosopimuksesta. Useimmiten käytämme kerroinpohjaista hinnoittelua, joka tarkoittaa, että kerromme henkilön palkan sovitulla veloituskertoimella.

 Veloituskerroin vaihtelee työehtosopimuksen mukaisesti. Käyttämämme veloituskertoimet ovat TES:istä riippuen 1,70–2,00. Henkilöstövuokrauksessa hinnoittelu sovitaan aina tapauskohtaisesti käytettävään työehtosopimukseen liittyen, etukäteen ja selvästi.

 Olemme joustava kumppani, asiakkaan vaatimukset pyritään täyttämään joustavasti, tehokkaasti ja räätälöimme palvelumme aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Kaikki henkilöstövuokraukseen liittyvät asiat ovat sovittavissa.

 Teemme mitä lupaamme.

Vuokrajohtaja tai ulkoinen projektipäällikkö

Vuokrajohtajan tai ulkoisen projektipäällikön hankinta voi tulla ajankohtaiseksi, kun yrityksellä on resurssi- / osaamisvajetta johonkin tiettyyn projektiin tai asiaan. Tällöin tarvitaan osaava henkilö avuksi viemään kyseinen prosessi tyylikkäästi maaliin. Kyseessä on nimenomaan lisäresurssi nykyiseen yrityksen organisaatioon. Myös jos yrityksellä on muuten osaavat työntekijät, mutta projektin hallintaan tarvitaan henkilö, on vuokrajohtaja silloin tarpeen. 

Vuokrajohtaja on hyödyllinen ulkoinen resurssi, joka tuo kokemusta ja erikoisosaamista haluttuun projektiin tai tehtävään. Vuokrajohtajalla saadaan täsmällisempää osaamista määräaikaiseen projektiin. 

Myös silloin, jos yrityksellä on jokin kokonaan uusi asia, jota halutaan kehittää, voidaan hyödyntää ulkoista projektipäällikköä ikään kuin muutosjohtajana ja muuttamaan toimintatapoja. 

Tarve voi myös iskeä yllättäen – kun tarvitsette resursoivaa vuokrajohtajuutta äkillisesti johtotehtäviin, aina kannattaa olla yhteydessä, niin hoidamme parhaamme mukaan kokeneen henkilön ottamaan tilanteen haltuun, ennen paniikkia. 

Soita tai laita viestiä

Ota rohkeasti yhteyttä tai lähetä viesti. Autamme kaikissa kysymyksissä.
010 5170530

Lisäpalvelu Lahti

Kariniemenkatu 39
15140 Lahti
010 5170530
lahti@lisapalvelu.net
Y-tunnus 2241177-5