Toimistopalvelu

Toimistopalvelu henkilöstövuokrauksena

Toimistopalvelut nopeasti Lisäpalvelun kautta 

Kun tilapäinen henkilöstövaje iskee tai toimistossa tarvitaan pidempiaikaista työvoimaa, toimistopuolen ja toimihenkilöiden henkilöstövuokrauksiin ja rekrytointeihin erikoistunut toimistopalvelumme auttaa joustavasti ja ripeästi. 

Kerro meille tarpeet liittyen toimistopuolen tehtäviin. Etsitään yhdessä ratkaisumalli, eli tarvitaanko henkilöstövuokrausta, tarvitaanko suoraan omille kirjoille rekrytoitavaa tekijää, vai jotakin muuta? Ratkomme ongelmat nopeasti ja varmasti. 

Palvelemme toimistopalveluasioissa maanlaajuisesti koko Suomen alueella. 

Miten toimistopalvelu henkilöstövuokrauksena toimii

 Asiakas ottaa yhteyttä, minkä jälkeen käymme mahdollisimman tarkan tarvekartoituksen läpi. Mitä tarvitaan, milloin tarvitaan ja kuinka pitkäksi aikaa? Minimitietona siis tarvitsemme; millainen on tuleva työnkuva, milloin olisi mahdollinen työn aloitus, ja kuinka kauan suunniteltu työ kestää.

 Määritetään palkattavan henkilön palkkataso, käytettävät rekrytointikanavat sekä palveluidemme hinnoittelu.

 Sovitaan rekrytointipalveluidemme laajuus, eli kuinka paljon asiakas haluaa olla prosessissa mukana. Asiakas voi olla mukana koko ajan, osan prosessista tai olla osallistumatta lainkaan rekryyn. Asiakkaan on mahdollista tulla esimerkiksi pelkästään työhaastatteluihin. Myös työilmoituksen laatimisen yritys voi tehdä itse, mikäli näin halutaan.

 Rekrytointiprosessi laitetaan käyntiin sovittujen ohjeiden ja laajuuksien mukaan.

 Työhön valitaan sopiva tekijä.

 Työntekijä aloittaa työt toimeksiantajalla, mutta on työsuhteessa Lisäpalveluun.

 Lisäpalvelu vastaa työsopimuksen tekemisestä, palkanmaksusta sekä muista työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista.

 Toimeksiantajan vastuulla on ohjata ja johtaa työntekijää menestymään työssään. Myös tämän suhteen Lisäpalvelu tarjoaa tukea ja konsultointia tarvittaessa.

Jos henkilöstövuokrauksen sijaan päädytään suorarekrytointiin, niin suorarekrytoinnissa työntekijä työllistyy aina suoraan asiakkaan kirjoille. Suorarekrytoinneissa etsitään henkilöä yleensä joko vakituiseen tai pidempään määräaikaiseen työsuhteeseen. Myös suorarekrytoinneissa rekrytointipalveluidemme laajuus on mahdollista määrittää tapauskohtaisesti ja asiakkaan tarpeen mukaisesti. 

Toimistosihteeri- ja assistenttipalvelu helpottamaan toimistoarkea 

Etsitkö luotettavaa ja ammattitaitoista henkilöä avuksi aikaa vieviin toimistotöihin, kuten asiakaspalvelutehtäviin, ajanvarauksiin, tuntien kirjaamiseen, laskujen tekemiseen tai puhelimeen ja sähköposteihin vastaamiseen? Assistenttipalvelumme tarjoaa assistenttien sekä toimistosihteerien nopeaa ja täsmällistä rekrytointiapua, jonka kautta saat työvoimaa sujuvoittamaan toimistosi arkea ja hoitamaan yrityksesi toimistotehtäviä. Kauttamme hoituvat sekä pitkä- että lyhytaikaiset tarpeet, joka mahdollistaa sen, että voit keskittyä täysin liiketoimintaasi. 

Tarjoamamme toimistosihteeri- ja assistenttipalvelu huolehtii siitä, että löydät yritykseesi oikeat tekijät. Henkilöstövuokrauksen kautta yrityksemme laajasta toimistosihteerien ja assistenttien poolista töihin saattaa löytyä henkilö parhaassa tapauksessa jo seuraavaksi päiväksi. Tekijöitä voit työllistää aina sopimuksen mukaan, joko lyhyitä pätkiä tai pidempiaikaisesti. Assistenttipalvelumme kautta löytyy työntekijöitä osa-aikaisiin töihin, ilta- ja viikonlopputöihin sekä kokoaikatöihin. Tarvittaessa voit myös rekrytoida toimistosihteerit tai assistentit suoraan omille kirjoillesi, tai vastaavasti työllistää heitä Lisäpalvelun kautta niin pitkäaikaisesti, kuin haluat.  

Assistenttipalvelumme on tarkoitettu löytämään tekijät nimenomaan niin sanottuihin back office -tehtäviin sekä tilanteisiin, joissa rekrytointiprosessi on mahdollisimman nopea ja kevyt. Kartoitamme tämän profiilin tekijöitä listoillemme jatkuvasti, jotta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme mahdollisimman nopeaa ja joustavaa apua. 

Soita ja kerro millaista toimistosihteeri- tai assistenttipalvelua tarvitset – me autamme! 

Ota yhteyttä soittamalla tai sähköpostilla 

Jos mietit, löytyisikö kauttamme apua, ota rohkeasti yhteyttä, niin vastaamme mielellämme kaikkiin toimistopalvelu-, henkilöstövuokraus- ja rekrytointiasioihin. 

Laajempaa osaamista vaativien toimistotyöntekijöiden tai toimihenkilöiden rekrytointiprosessi saadaan nopeimmillaan käyntiin jopa 1-2 päivän aikana. Tämän vuoksi haluttu lopputuloskin on nopeasti saavutettavissa. 

Assistenttipalvelumme kautta löydät tekijät back office -tehtäviin tehokkaasti ja kevyemmän rekrytointiprosessin kautta. Parhaassa tapauksessa, tehtävästä riippuen, omilta listoiltamme voi löytyä suoraan sopiva työntekijä nopeasti töihin. 

Reagoimme asiakkaan pyyntöihin aktiivisesti, jotta asioita saadaan edistettyä asiakkaan haluamalla aikataululla. 

Ota yhteyttä jo tänään! 

Soita tai laita viestiä

Ota rohkeasti yhteyttä tai lähetä viesti. Autamme kaikissa kysymyksissä.
010 5170530

Lisäpalvelu Lahti

Kariniemenkatu 39
15140 Lahti
010 5170530
lahti@lisapalvelu.net
Y-tunnus 2241177-5