HR-konsultointi

HR-konsultointi – strategiasta toiminnaksi

Kaipaatko tukea henkilöstösi hallintaan, työsuhdeasioihin tai HR-strategian luomiseen, sen jalkauttamiseen tai erityisesti siinä pitäytymiseen?

Ammattitaitoiset HR-konsulttimme varmistavat, että yrityksesi käytännöt ovat valitsemasi tien mukaisia, ajan tasalla sekä toimintakunnossa. Tilanteen mukaan autamme yrityksen omistajia, esihenkilöitä ja henkilöstöhallinnosta vastaavia luomaan HR-strategiaa tukevat työaikamallit, tehokkuuden seurannan sekä varmistamaan, että kaikki yrityksen lakisääteiset velvollisuudet toteutuvat niin nykyhetkessä kuin tulevaisuudessakin.

Valitsemasi HR-strategia, siinä pitäytyminen ja sen mukainen henkilöstöjohtaminen ovat yrityksesi tärkeimpiä asioita työtehokkuuden, työhyvinvoinnin sekä henkilöstön sitouttamisen suhteen. Emme varsinaisesti valitse strategiaa puolestasi, vaan autamme varmistamaan, että strategiasi on yrityksesi arvojesi mukaista ja se toteutuu muuallakin kuin paperilla.

HR-käytäntöihin liittyen saat meiltä myös dokumentit työsuhteen aloittamiseen, hallintaan sekä eri päättämistilanteisiin liittyen. Konsultoimme, avustamme ja olemme tarvittaessa mukana myös muutosneuvotteluissa.

Kokonaisuudessaan HR-konsulttimme auttavat sinua kaikissa keskeisissä henkilöstöhallintoon liittyvissä asioissa, joita ovat:

strateginen HR
henkilöstöjohtamisen eri näkökulmat
työsuhteen aloitus- ja päättämisprosessit
työ- ja osakassopimusten luominen
sovellettava työehtosopimus ja sen pykälät
palkanmaksu; sairausajan palkat; lomakäytännöt
työhyvinvointiin ja -turvallisuuteen liittyvät käytännöt
työterveys ja sen laajuus

Autamme sinua myös työntekijän irtisanomistilanteissa.

Ota yhteyttä HR-konsultteihimme ja kysy lisää!

Soita tai laita viestiä

Ota rohkeasti yhteyttä tai lähetä viesti. Autamme kaikissa kysymyksissä.
010 5170530

Lisäpalvelu Lahti

Kariniemenkatu 39
15140 Lahti
010 5170530
lahti@lisapalvelu.net
Y-tunnus 2241177-5